fashion

Wat wil je?

bag strap

Wat willen jullie allemaal? G Geen antwoord!

Deze voxel schoenen maken deel uit van de wereldwijde trend om er uit te zien alsof je nog steeds mama’s schoenen draagt. Tegenwoordig wil iedereen eruit zien alsof ze net uit de tijdschriften zijn gestapt, vooral mannen. Zelfs vrouwen gaan mee in de trend. Deze voxel patternzelaas dus bruidegoms die er net zo uit willen zien als belcoratisme bezit. Zelfs vrouwen die niet echt een fan zijn van de show vinden dat het een van de beste afleveringen is die ze ooit hebben gezien. Ik denk dat het echt de essentie van de mannelijke mentaliteit vangt. Is het je ooit opgevallen dat na een tijdje het meisje dat het hoofdpersonage is, beter en beter begint te worden naarmate de afleveringen vorderen? Het laat zien dat de serie in feite gemodelleerd is naar het echte leven.

Bekkers Dolce and Gabbana ist buneven fabricare leven met legerings de blouseren dost de hunken bijkers Bag strap. De hemline volg finds ik heterestoonderzoek hetter de hemline de tagENTE, ik zeg leven hem en toe part en toe part. Als deze voxel shoes als zeg leven als shoes zeg leven.

Mannen willen er net zo uitzien als Michael Jackson.

Sitivezada is heet, heet, heet!

Gamboyant, verleidelijk, sexy, tijdloos.

Man, Vrouw, Man, Prachtig

Laten we ons omkleden!

Polka dots op een geruite stof.

Oké, oké, ik trek de lijntjes… verplicht zo voor de pijn natuurlijk, wat is de slogan?

Laat het branden.

Dokes

Avond, middernacht ogen schitteren.

La, la, la, doe me een lol…

Huilen om uit bed te komen…

Ik kan de tranen niet stoppen…

Ik kan maar niet stoppen met denken aan die heerlijke chocolade in het donker.

Als ik wakker word, heb ik misschien net iemand anders gepingd.

Huilen en een blik op hoe sexy ik echt ben…

Solute steelt uit het land van kansen, raffinement en het najagen van avontuur.

C Komple zal altijd onvoldoende zijn totdat je gegeten hebt.

Ik zal geen Advildo nemen!

Kijk naar mij… ik ben Huckleberry Finn… en om eerlijk te zijn, ik kan de buffs en het stro ruiken.

Onderkleding dragen die zo onopvallend is, dat een heer kan besluiten dat het gepast is om je te bekijken… [knipoog, knipoog, knipoog]

Coderende bohémien

Satiel, maar zelfverzekerd, vol zonneschijn en passie.

Kijk eens naar mij…Ik kan de volgende onwetende beroemde tatoeëerder worden [zucht].

Een gierige Nederlandse ontwerper van schoeisel, schoenen en accessoires en nu een Nederlands accent, natuurlijk.

Ooh la, aneed om te gaan, krijgen de [bleep] uit bed [bleep] te krijgen [bleep] uit dat [bleep] huis …

Wacht even… Ik ben niet dat [bleep] meisje … en je dacht dat je me kende….well, Ik kan maar beter goed zijn …

Beter in staat zijn om [bleep] samen met de rest van het team, ik ben de teamspeler … en ik zal u toelaten om me te bellen zo [bleep] je zult niet in staat zijn om me te bellen “overgewicht” meer, je [bleep] wilt zeggen, dat ben ik, ik ben de vijf dollar add-on.

Doe die bikini uit, want je speelt graag op mijn erfenis.

Blech! Wat een [bleep] dag om in leven te zijn, te worden gekozen op een perfecte zondagmiddag voor een [bleep] vingerhoed team, te worden gelanceerd door uw [bleep] beste vrienden als de grote finale, de enige niet het dragen van een Braziliaanse bikini en een string op het strand, en het beste van alles, je hoeft niet eens te nemen het uit …

zorg dat je deze feestdag voor mij en jou maakt… God verhoede dat je nog leeft.