fashion

Waarom zou u voor Ermelo kiezen?

Grote maten mode Apeldoorn

Waarom zou je voor Ermelo kiezen? Omdat de mensen die hier werken hun klanten willen helpen om de stijlvolle kleding te vinden die ze willen dragen. U kunt kleding vinden die u mooi vindt in de nieuwste stijlen en kleuren. Als je een vrouw bent tussen de 25 en 45 dan kun je kleding vinden die perfect bij je past. Waarom is dat, zult u zich afvragen? Omdat wij kleding hebben die hoog in prijs is, maar gemaakt is van hoogwaardige materialen. Hier kunnen wij u modieuze en stijlvolle grote maten mode aanbieden. Daarnaast bieden wij grote kortingen bij aankoop van een product op onze website. Als u een product koopt op onze website kunt u gratis verzending ontvangen. Een groot voordeel is dat als u een klant bent op onze website kunt u een beoordeling draad op de website.

Ons bedrijf werd niet alleen in 2004 opgericht, maar is tot op heden nog steeds in familiebezit. Onze oprichter dr. stefen Luppen droeg eigenlijk een T-shirt toen hij zijn bedrijf oprichtte. Op een dag, toen hij op reis was, besloot hij het gat op te vullen van wat hij op het werk moest dragen. In eerste instantie denkt hij dat het een triviaal probleem is om te doen, maar al snel komt hij in de big league terecht. Aanvankelijk leverde hij kleding aan een Nederlandse zuster die eigendom was van zijn vader. Maar zijn beste vriend wilde de deal sluiten en vroeg hem mee te doen. Door deze moeilijke situatie kreeg hij de beste groei van de klanten, omdat hij gemakkelijk leverancier kon vinden en al snel bloeide Ermelo uit tot een groter bedrijf. Nu hebben we kleding in handen die gemaakt is in kwaliteit en prijs. Onze klanten kunnen onze producten gemakkelijk vinden door op internet te zoeken.

Een ander voordeel is dat wij grote kortingen geven aan al onze klanten. De belangrijkste reden hiervoor is dat wij geen huur hoeven te betalen en dus niet veel kunnen besparen. Trouwens, de kleding is van hoge kwaliteit. U kunt bij ons alle soorten kleding vinden. Daarnaast bieden wij op maat gemaakte reisshirts voor uw comfort en gemak. Door deze vele voordelen is ons bedrijf zo ver gekomen dat wij met een ander bedrijf in zee kunnen gaan. Er was een fusie van een ander bedrijf en we moesten voor de rechter verschijnen nadat ze ons hadden gevraagd onze samenwerking met hen te beëindigen. We moesten veel geld verdienen dat natuurlijk gebruikt werd door onze klanten in deze zaak, maar we moesten onze activiteiten voortzetten en daarom zijn we nu een partnerschap aangegaan met een ander bedrijf.