fashion

Trouwpakken

trouwpak

Een trouwpak wordt gedragen door de bruidegom tijdens zijn huwelijksceremonie. Trouwpakken zijn meestal wit van kleur en kunnen heel wat kosten, afhankelijk van de kleermaker/glassman (esthetisch gezien is het een moeilijkste keuze aangezien er voors en tegens zijn voor zowel de trouwpakken als de pseudo-ontwerpen).

Pak Amsterdam zijn een statussymbool van mannenstatus geworden en ze worden vaak gedragen door de bruidegoms van Bollywoodfilms. Rajkumar stapt zelden buiten zijn huis in een 6 pantalon en een das, verkocht het met diamanten bezette parelmoeren hoofddeksel of tiara.

Trouwpakken spelen al sinds de tijd van keizer Nero een belangrijke rol bij Indiase huwelijken. India is een land van levendige kleurrijkheid, een bruiloft is een kleurrijke aangelegenheid en als zodanig is het belangrijk dat de kleding die de bruidegom draagt past bij de opwinding van de aangelegenheid. In India is het gebruikelijk om als bruidegom een wit pak te dragen. Echter, toen de westerse trouwpakken populair werden, kwam er een einde aan deze gewoonte. Tegenwoordig worden trendy pakken gezien in Indiase bruiloften.

Om er fatsoenlijk en verfijnd uit te zien, moet men kiezen voor een zwart, blauw, bruin, groen of grijs (afhankelijk van de traditie) maatpak. Om te kijken oogverblindende en exclusieve, gewoon oog armbanden bezaaid met gekleurde stenen.

Naast de bruid ziet de bruidegom er evenwichtig uit en moet hij een pak dragen waarvan het kleurenpalet varieert van zwart, marineblauw, kastanjebruin en zachtroze. Op de weg, kunt u merken kleermakers geven u hun versie van slank passen en op maat gemaakte pakken. Als bruidegom, moet uw ensemble worden eye-catchy. Aangezien dergelijke pakken worden verkocht in de Indiase markt, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de optie van het kopen van kant-en-klare pakken. Nu, verschillende kleermaker kits zijn beschikbaar in de markt die je nodig hebt om te vullen. Sommige bedrijven in India biedt op maat gemaakte pakken aan hun klanten. kant-en-klare pakken zijn ook ideaal voor het huwelijk, want in andere delen van de wereld, is er fascinatie in de richting van de westerse slijtage. Als u wilt vasthouden aan traditie, kunt u kiezen voor op maat gemaakte pakken.

Formele kleding die het beste past bij de gelegenheid, helpt de bruidegom om zijn volwassenheid te presenteren. Maar het is niet alleen de bruidegom, maar de hele familie die de bruiloft bijwoont. De trouwkleding voor mannen verschilt van regio tot regio. In het westen van India dragen mannen bijvoorbeeld hun normale kleding, waaronder vesten, broeken en een zijden overhemd. Sari’s zijn een belangrijk onderdeel van de Zuid-Aziatische cultuur en mannen tooien zich in hen in verschillende kleuren ter gelegenheid van bruiloften. Barel zijden sari’s zijn zeer populair in West-Bengalen. Mannen dragen graag pakken en Kanchivaram zijden sari’s zijn beroemd in heel Bengalen.

Bengaalse bruiloften zijn beroemd om de tulband.Herdenking van Bir onmiskenbaar associëren mannen met de Musselmen (chieftials ofarser cloth) en vrouwen met de Gelderse vrouwen. Birkenstock herenpakken hebben echter bewezen de tand des tijds te doorstaan en niet uit het modebeeld te verdwijnen.

Omdat het een hot trend is, zijn pakken nu een alledaags gezicht op vele internationale websites. Echter, met de optie van op maat gemaakte pakken, het kopen van kant-en-klare sets, geeft u de probleemloze optie om uw favoriete stof, ontwerp, en de vereiste versieringen te kiezen.