fashion

Juwelen Juwelen

Bohemian armbandjes

Juwelen maken een feest…

Geek chic begon in de jaren negentig in het Verenigd Koninkrijk met een beweging weg van de typische flauwe Britse sieraden en een opleving van etnische en inheemse Amerikaanse invloeden in kunst en muziek. De Geek Chic beweging begon door middel vanidas schoenen, stedelijke kleding en hip hop, het is nu gelukkig samengevoegd in de moderne tijd met bohemien armbandjes maken van een comeback

Boheemse stijl sieraden moeten niet verward worden met de andere Boheemse stijl kleding, die sterk beïnvloed is door tendensen in het post modernisme en de oosterse astrologie.

Er zijn al talloze artikelen online die aanbevelen welke sieraden je moet dragen op basis van je persoonlijkheid en het soort evenement. Wij zijn gewoon rep makelaar in een andere stijl van sieraden, de bohemien stijl. Dus, laten we beginnen.

Als je jezelf beschouwt als een feestbeest, met een levendige en make believe vrolijke houding, moet je proberen je feest look te combineren met de volgende sieraden items:

Als je meer een down to earth persoon bent, met een rustig temperament en natuurlijke aanleg, moet je gaan voor de volgende juwelen stijl:

Als u in de werkplek, een typische mix van diepe kleuren en uw sieraden moet benadrukken uw partijen corporate shirts; mix metalen met uw sieraden zou een fantastische en opzichtige manier om uw harde werk te markeren zijn.

Als u van juwelen houdt, weet u hoe duur ze kunnen zijn. Het kopen van uw sieraden stukken een beetje op een moment is een geweldige manier om ze te hebben tot uw beschikking in een keer. Een stuk van juwelen die wij aanbevelen voor mensen die zich bezighouden met hun roeping als entertainers is een item genaamd een Cuff Ring. Dit item daagt gewoon het gezicht van uw hand, de Cuff Ring is alle woede, en als je een zanger, of een band leider, kon je dit item gebruiken om op te fleuren je podium kijken.

Een andere trendy sieraden look heet de Hand Beaded Necklace. Een beetje geschiedenis is hier nodig, in de middeleeuwse tijd, Koningen en Kinsmen gebruikt ze voor een scala van doeleinden. Ze werden niet gedragen door het gewone volk, maar in plaats daarvan de royalty. Het werd ook gebruikt door de adel om hun erfelijke status te verbergen. Als u uw juwelen een sportieve, gedurfde look wilt geven, dan is deze kettingstijl de juiste keuze. Tjokvol charmante details, deze ketting is een sieraad dat uw levendige persoonlijkheid laat zien.

Als u een leidinggevende of een zakelijke dame bent moet u ook eens een paar manchetknopen proberen, ze worden ook wel studs genoemd, en ze worden gedragen in plaats van een manchet armband. Zwarte onyx, tijgeroog of koraalsteen manchetknopen zijn het perfecte sieraad voor iedereen die een elegant en begerenswaardig tintje aan zijn ensemble wil geven. Modebewuste mannen en vrouwen staan ook garant voor gouden, zilveren en platina manchetknopen.

Lees meer:

Edelsteen sieraden