fashion

Hoe zet u uw haarextensies op

Hairextensions

 

 

 

toepassing

Je moet een ervaren stylist om advies vragen over hoe je je hairextensions op moet zetten. Hij zal je erop wijzen dat je moet wachten tot de haarschubben helemaal schoon zijn onder het haar. Daarna moet je het gebied en de micro-ring schoonmaken op dezelfde manier als je zou doen als je je eigen haar opsteekt. Je moet nooit de uitbreiding in de droger, in plaats daarvan kiezen voor een druk op de knop en gewoon koesteren in de glorie van uw uitbreiding.

subtiele herinnering

Je mag nooit, maar dan ook nooit het haar aan de extension laten kleven. Wanneer je het haar laat plakken, is de kans nog groter dat er problemen zullen ontstaan. Je kunt haarlak gebruiken om het haar te onderhouden, maar als de tijd komt om te proberen de extensions eraf te halen. Het is misschien een goed idee om een vriend te nemen en hem te vragen je te helpen. Misschien willen ze zelfs de extensions voor je pakken terwijl je weg bent. Gebruik altijd de methoden die hebben bewezen te werken in het verleden.

zorg voor hen

Het mooie van hairextensions is dat ze zeer lang meegaan. Om ze echter goed te kunnen verzorgen is het belangrijk te weten wat je moet doen.

Bij het aanbrengen van uw extensions, dient u de gehele haarschacht te vullen met een royale hoeveelheid Detail Guard. Detail Guard wordt ook gebruikt voor meer permanente extensions. Het is belangrijk om Guard te gebruiken in de gebieden waar micro ringen of ringen gemakkelijk zullen gaan, zodat u uw extensions niet met uw vingers kunt verwijderen.

Het is het advies van de stylist dat u een borstel te gebruiken zeer zacht en fijn om handdoekdroog het haar voorafgaand aan het verzegelen met de sealer. Uw stylist zal adviseren dat op een dagelijkse basis, met behulp van uw nieuwe extensies, of Fuller haar extensies, er zeker van zijn om opnieuw toe te passen uw sealer.

Als het gaat om reinigingstips, zal uw stylist u laten weten dat zowel wax als producten met waterstofperoxide uw nieuwe extensions kunnen uitdrogen en beschadigen. Het is daarom aan te raden dat u uw extensions zeer zelden wast met shampoo. Wanneer wax of een ander reducerend middel op je extensions komt, zal het erg moeilijk zijn om deze te verwijderen.

Als uw extensions vier tot zes weken zitten, kunt u merken dat uw extensions er vlekkerig en dof uitzien. Vraag uw stylist om ze voorzichtig te wassen. Met deze procedure, zult u in staat zijn om de voordelen van uw extensies te oogsten, waardoor ze hun oorspronkelijke uiterlijk zullen behouden.

Ik hoop dat dit je helpt te genieten van je gezonde, glanzende extensions.

lees meer: