fashion

Hoe ontwerp je je eigen T-shirt?

Kleding drukkerij

Hier leggen we de details uit van twee van de meest populaire druktechnieken die vandaag op grote schaal gebruikt worden om T-shirts te bedrukken – warmte overdracht en inkjet. Op het einde van dit artikel kom je te weten waar je je eigen gezeefdrukt textiel kan drukken…zonder een designer prijs te betalen.

Heat Transfers wonderbaarlijk Welke methode u ook kiest om T-shirts te bedrukken, het is bijna altijd zo dat u wat basisonderzoek moet doen om precies te weten te komen hoe uw T-shirt eruit zal zien (bijvoorbeeld omdat sommige T-shirts bedrukkingen hebben die zeer moeilijk te herhalen zijn als ze eenmaal verwijderd zijn). In dit geval bieden heat transfers een perfecte oplossing. Als u de voorkeur geeft aan een lagere kostprijs en u wenst de noodzaak van dure anti-transfers te vermijden, zult u een zeer behulpzaam lid van ons team vinden, u zult blij zijn met onze nieuwste T-shirts voor bedrukking op maat, die een lage kostprijs, een uitstekend ontwerp en een uitstekende kwaliteit bieden…kleverig! In het proces leert u hoe u uw eigen T-shirts kunt ontwerpen en opmaken, voordat u ze naar een ervaren T-shirt drukker stuurt. Dus, laat ons de bevindingen hieronder met u delen.

Leer hoe u uw eigen T-shirts ontwerpt voordat u ze koopt

Wat bedoelt u als u warmteoverdracht hoort? U zou dit kunnen associëren met het strijken van strijkplanken, maar de laatste jaren is het een echte techniek geworden voor het bedrukken van T-shirts. Vroeger waren de meeste getransfereerde ontwerpen alleen lay-out, maar de laatste jaren zijn er fantastische, zeer aanpasbare ontwerpen bijgekomen. Wat u ook wilt dat uw T-shirts zeggen over uw persoonlijkheid of stijl, binnenkort zult u in staat zijn om dit te bereiken met warmte transfers. De ontwerpen die u kiest zijn zelf plastisol inkt. Dus, voor de eerste keer ooit is het mogelijk om een afbeelding over te brengen in goud Metallic effecten zonder een inkt folie, deze T-shirts zijn echt een cutting-edge technologie. Het T-shirt, godzijdank, is terug in de 21ste eeuw.

Als u de voorkeur geeft aan een lichter shirt dat een vintage/slank gevoel geeft, dan is het het beste om die nogal grove ontwerpen te vermijden die uw torso te zwaar zullen maken. In plaats daarvan, kies T-shirts die naar een dunnere stijl neigen; maar wees er zeker van dat het ontwerp nog steeds visueel aantrekkelijk is. De recente comeback van de zeefdruk, zoals blijkt uit de laatste kaskrakers, bewijst dat kledingstukken met fijne ontwerpen nog steeds messcherp kunnen zijn. Zelfs de modernste T-shirtfabriek beschikt nog niet over de technologie om ijsklare ontwerpen te produceren. Als u uw eigen T-shirts wilt ontwerpen, dan is de Ultimate Fact een fantastische manier om dit te doen. U zult in staat zijn om fijne taken zoals Spot-print, warmte-overdracht en direct-to-garment (eenmalige) afdrukken te gebruiken om uw exacte voorkeuren te kopiëren. Het is echter van vitaal belang om uw eigen individuele drukpers op te zetten om elk individueel te bedrukken en dat vereist zeer zeker heel wat expertise.

Waarom moe worden van beproefde en ware ontwerpen zoals deze? Niet alleen kunnen T-shirts u echt een fris gevoel geven, maar deze nieuwe ontwerpen zijn verrassend gevarieerd, en u zou verbaasd kunnen zijn over de verscheidenheid van kledingstukken die in uw gedachten zullen opkomen op de dag van uw bedrukking. Deze T-shirts zullen gewoon niet hetzelfde zijn. Het is echt een goede reden om op zijn minst een nieuwe manier te overwegen om uzelf uit te drukken zonder uw budget te belasten. Deze dagen, zou je eerlijk gezegd geen kans willen missen om je individualiteit uit te drukken. Tenslotte zijn T-shirts met eigen opdruk enkele van de nieuwste modestatements, waarvan sommige goed passen op jeans, andere prachtig staan op een minirok, de meeste zien er goed uit in zowel casual als formele settings. De lijst is eindeloos. Krijg verschillende gratis bedrukkingen om te testen voor slechts een klein prijskaartje. Met nieuwe experimenten, zoals de dropshave, kun je meer gevarieerde, vernieuwende en inspirerende ontwerpen leveren tegen een veel lagere prijs voor jou.

Het leuke is dat u deze T-shirts kunt personaliseren op basis van wat u wilt. U kunt bijvoorbeeld uw logo of monogrammen op de voor- of achterkant van het T-shirt laten borduren, maar hoe zit het met de halslijn? Het is van vitaal belang dat de halslijn van een bepaald T-shirt uniek is, en bij bijna elke kledingstuk met halslijnen ziet u het bewijs dat dit waar is. Een slimme manier om uw algemene uitstraling te verbeteren zou zijn om een stropdas te dragen met een afwijkende halslijn die rond de hals draait en het logo of het gezicht van het bedrijf onthult. Als nieuw concept zouden bedrukte halsbanden de naam van de winkel of het adres van het bedrijf op de halsband laten drukken. De prijzen dalen in wezen niet meer asymbride Belangrijk is dat u ook van grote kortingen geniet wanneer u deze kleding online koopt.

Lees meer:

Duurzame kleding bedrukken

Eigen QR code