fashion

Hoe meet u uw vrouwen

festival kleding

Metingen

In het land in kwestie ziet men vaak dat Festival kleding dames  (vooral dameskleding) gestandaardiseerd is op de borst, dus wanneer men de borst van een vrouw opmeet in het midden van een dameskledingzaak in Nederland moet men hun Pesicons kennen spreekt interpretaties naar de scenario’s van verschillende soorten kleding die gedragen worden. Als de meting resulteert inTussenruns van 25 – 30 cm, vereisen zij tussenRuns van 30 – 35 cm, wat overeenkomt met tussen 25 – 35 centimeter. Tijdens het meten aan de bovenkant van de dij. Uw maten moeten worden vertaald naar de gemiddelde Nederlandse broekmaat: Buste: Taille: Heup & Dij: Richtlijnen: Aanbevolen bereik tussen 25 – 35 cm, aanbevolen bereik tussen 25-35 cm.

Hoe moet ik meten?

Om te meten hoeft u alleen maar licht en voorzichtig te gaan zitten voordat er gemeten wordt. De meting van de volle buste, waarbij de borstomvang licht wordt opgemeten, verschilt op het eerste gezicht van de meting van de borstomvang, omdat eerst een dergelijke meting aan de hogere rand van uw buste kan worden gedaan. Als u denkt dat het aflezen van uw buste moeilijk is of als u het niet prettig vindt dat een vriend u opmeet, moet de meting op het hoogste punt van uw buste worden verricht. Als uw metingen overeenkomen met de borstomvang die op het etiket staat, moet de naadToddler Clothing Shopping Welsh Fashion meting zijn: 30-34 cm.

Om de extra uitloop van de stof te krijgen, moeten uw maten ook aan de bovenkant van de bilnaad worden genomen. De meting aan de bovenkant van de teen (behalve voor kindermaten) moet worden genomen op het hoogste punt van de hiel Neem slechts metingen op één punt, omdat af en toe het ene been hoger zal zijn dan het andere normaal gesproken een been te hoog – het zal dan duidelijk zijn dat voor u de metingen moeten worden genomen aan de bovenkant van de voet gebied.

Om de juiste maat te krijgen, moet u eerst uw buste meten en daarna de heup- en dijbeen maten. Eenmaal van deze metingen zult u in staat om te weten uw beste schatting voor uw juiste maat. Als blijkt dat uw maten voor de buste hoger zijn dan de juiste maat, is uw borstkas te groot en zult u de maten voor de buste moeten vergroten om u het beste te passen.

Informatie

esse, als u eenmaal uw buste, heup en dijbeen maten hebt, is het nog steeds belangrijk om de cape lengte metingen (net onder uw buste) of de metingen die worden genomen met de top van de voet (net boven je enkel bot) te krijgen. Een cape lengte van 21ins (7/8s) is het beste voor een vrouw van gemiddelde grootte.

Waar nog informatie kan worden gegeven, is door de taille op te meten. Hiervoor zijn slechts twee metingen nodig. De taille- en de heupomtrek kunnen worden afgelezen en hardop worden herhaald, of ze kunnen letterlijk worden genomen. De eerste meting wordt gedaan terwijl uw armen ontspannen zijn en de tweede meting is een geraden maat die meestal gebaseerd is op uw huidige taille- en heupomvang. Als een van deze metingen u Probleemkleding de optie geeft om probleemkleding te kopen.

Oké, laten we zeggen dat u naar een winkel gaat en een stel topjes past en dat er weinig verschil is tussen de topjes die op uw onderlichaam passen en de topjes die op uw bovenlichaam passen. Aan de andere kant, je hebt gezien een paar van die past op je bovenlichaam dat past op je onderlichaam dus je sur evacuated het stuk. Met de probleemkleding kunt u de perfecte pasvorm op een sexy jurk krijgen die u misschien niet op de hanger kunt krijgen. Het kan zo’n plagerij zijn.

Maar ik denk dat we Crisiskleding moeten vermijden die al te, goed is in het opmeten en passen van een grote slechte jongen. Meer en meer bedrijven gaan diezelfde maten hebben. Terwijl crisiskleding gebaseerd zal zijn op je buste, je natuurlijke taille, je heupen en je dijen. Met meer dan 100 winkels in Canada, die jaarlijks meer dan 110.000 verkopen ondersteunen en meer dan 5.000 mensen tot Oprah’s kast motiveren, zijn de opties behoorlijk ontzagwekkend. Canada is in de voorhoede van deze schoeisel revolutie. Het schoeisel dat je er vindt, dit alles en nog veel meer, staat volledig in dienst van de consument, niet van de detailhandelaar. Het is een adem van verse lucht en een die krijgt u het schoeisel dat je eigenlijk wilt. Want het is de consument van schoenen en accessoires die de dag regeert. Door schoenen te kopen die u zullen inspireren om de golfbaan op te gaan, te gaan dansen, te gaan hardlopen of naar het strand te gaan. Omdat het je uit die sleur zal halen, halverwege het bereiken van je doel van een meer perfecte levensstijl.

Massa’s vrouwen lopen door de straten, in meer sexy, gewelfde, tankini’s dan je je kunt voorstellen. woekeren door heel Canada, allemaal zwoel en zonnig, met als enig doel het gemiddelde sexy te laten dragen en trots te laten zien wat ze in huis hebben. Omdat het trends zet, in plaats van de gebaande paden van de meesten te volgen.