fashion

Hoe kies je een modeontwerper?

Tommy hilfiger winterjas dames

Bekijk de laatste mode en functies voordat je koopt;

Kijk uit naar de verschillende kledingstijlen van de nieuwste modeontwerpers. Om een eigen stijl te hebben moet je een mode ontdekken die bij je lichaam past. Het belangrijkste is dat je je er prettig bij voelt.

De jassen hebben meestal een taille en heupen om ze te dimensioneren en zijn vaak gemaakt van zware wol. Een waterdichte jas mijn houdt u droog en warm met je ijzige buiten, zou je de hulp van een warme puffer jas op een regenachtige dag.

Een aparte puffer jas en een fluffy jas

Een typisch Nederlands Tommy Hilfiger winterjas is donkerder in de taille en op de heupen dan een traditionele kamper die meestal van zwaardere wol of zelfs leer werd gemaakt. Kamper hebben meestal een double-breasted snit en werden beschouwd als een minder formele outfit naast luide bedrukte tops. Een krachtig paar laarzen is een extra onderscheidend kenmerk van een kamperjas.

Tightskirts samen met leggings zijn een all time hit!

Gaucho’s of strakke jeans moeten bij het jasje passen, aangezien de broek in het jasje wordt gedragen. Het belangrijkste kenmerk van een punk is dat hij langer is, aangezien hij tot aan de enkels reikt. Als het jasje strak zit, wordt de taille meestal afgebiesd met contrasterende stof, op een polo-manier.

In de huidige maatschappij zijn er vele keuzes toegankelijk in een grote verscheidenheid van kleuren en prints. U kunt ook een jas kiezen die op meerdere plaatsen ritst voor een aangepaste pasvorm.

Klassieke designermerken die perfect bij uw stijl passen

Enkele van de meest bekende klassieke modemerken die uitstekende jassen en Jacks maken zijn: Burberry, Lacoste, Ralph Lauren, Paul Smith, Chaps, Kenneth Cole, Armani en anderen. Ik zou aanraden om een aantal van de kenmerkende stijlen van deze ontwerpers te proberen om te zien welke echt bij u passen.

De verschillende kleuren en de te kiezen prints en kleuren

Met het Nederlandse winterweer is het meer dan ideaal dat u kiest voor donkere kleuren, zoals zwart of marineblauw. Het vermijden van lichte kleuren zal veel moeilijker zijn voor je garderobe, omdat je een grote kans hebt om te verbranden door de UV-stralen van de zon. Het vermijden van wit en geel zijn goede opties.

Om veiligheidsredenen kunt u beter kiezen voor natuurlijke tinten die minder fel zijn. Blijf echter uit de buurt van zwart en bruin. Je voeten zullen relatief koeler blijven, wat altijd belangrijk is bij warmer weer.

U kunt uw jas comfortabeler maken door te kiezen voor dunne lagen. U kunt twee dunne lagen krijgen voor de prijs van één jas. Ik zou een dun winterwollen breisel aanraden voor de warmte. U kunt ook een van de nieuwe dunne jassen kopen die gebruik maken van de nieuwe harsmaterialen die opwarmen tot ongeveer 30 graden onder het vriespunt. Deze jassen hebben gewoonlijk een dunne beschermende coating van plastic zoals stof en dat houdt de scherpe voorkant van de kou buiten. Heel wat moderne ontwerpen gebruiken ook verwarmde isolaties of voering die isoleert en de warmte binnenhoudt.

Lees meer:

Polo Lacoste

Kledingzaak Meppel