fashion

Hoe kies je de beste jeans voor grote maten?

Plus size jeans

et meest voorkomende probleem met spijkerbroeken die niet goed passen, komt van de uiteinden van de voeten. De jeans heeft geleiders die helpen aan de basis van het knopengedeelte, zodat het plat komt te liggen en er glad uitziet onder de afhangende stapel of zonder paniekknopen. Deze werken geweldig op gebogen jeans, maar aan de bovenkant van de taille kan het een lastiger gebied zijn om gebogen te passen. Een goede oplossing is om jeans te kopen die gemaakt zijn met een bredere tailleband, zodat je een echte pasvorm over het middengedeelte krijgt. Houd er wel rekening mee dat de jeans niet te strak moet zitten, want laten krimpen is een ander verhaal!

Dus, hoe kunnen we een ronding in de taille krijgen? Er zijn verschillende manieren! Als je een slanke taille hebt, maar een grote maat jeans vindt die je een beetje los in de taille past, ga dan je gang. Als je een behoorlijke hoeveelheid vet rond het midden hebt, zul je pasvormen van plus size jeans echt comfortabel en modieus vinden. Veel van onze klanten hebben genoten van het comfort en gemak van deze zeer stijlvolle broek dat ze meerdere paren in verschillende kleuren hebben gekocht!

Winkelen voor grote maten jeans is veel gemakkelijker dan u denkt. Zodra je je gewenste stijl hebt gevonden, ga je naar een expert voor een gratis pas-makeover. We zullen je meer informatie geven over de voordelen van het gratis laten aanmeten van je jeans, evenals andere informatie over waar je deze prachtige kledingstukken kunt vinden. De expert in jeansmaten zal een paar tips geven zodat u naar de winkel kunt gaan, als dat u beter uitkomt. U moet hem een paar aanwijzingen geven, onder meer hoeveel u wilt helpen betalen, en welke optie het beste zou zijn om te kopen, evenals een aantal maten. Hij kan zelf veranderingen aanbrengen, of bij hetzelfde bedrijf voor veranderingen winkelen die zowel aan uw behoeften als aan de juiste look voldoen.

Denk eraan, de kledingstukken zijn gemaakt om te passen zoals ze rond het lichaam bewegen. Het gaat allemaal om balans. Dunner wordende broeken zijn nu behoorlijk in de mode, dus zoek een paar dat je misschien wilt kopen als vervanging voor een ander paar dat je nu hebt, zodat je je garderobe kunt bijwerken zonder dat je schoeisel hoeft te veranderen. Dunne broeken zullen waarschijnlijk geen ruimte innemen in uw kast, maar kunnen een interessante vorm geven aan de buste lijn en taille lijn om een aantrekkelijke vorm te creëren. Terwijl het toevoegen van pizazz en bling aan je favoriete jeans geen echte ruimte inneemt, en gemakkelijk kan worden gedragen met een aantal verschillende outfits, waardoor het over het geheel genomen een veel kosteneffectieve optie is.

Lees meer:

Plus size kleding 

Curve kleding