fashion

Haar panty’s panty’s

Panty met stippen

Panty’s deden hun intrede in 1953, maar hun populariteit werd gekruid in 1964 toen een lingeriewinkel in New York van Allen Gant de naam “The Dressick Store” kreeg. Moderne panty’s werden zo transparant mogelijk gemaakt, met noedelbandjes die de Amerikanen een glimp gaven van de ‘975’ van een vrouw. Panty met stippen onthulden de geheime plaats van een vrouw in de fantasiewereld van mannen. Ze werd de ‘get it girl’ genoemd.

Hoewel de panty aan populariteit won, nam de verliefdheid op de geesten van de Amerikanen niet af. In 1964 experimenteerden zeven van de tien mannen met panty’s. Volgens een rapport uit 1964 van een meisjeswinkel experimenteerde toen 40 procent van de vrouwen en 60 procent van de mannen met nylonkousen (nylons).

Nylonkousen (full-ops) hebben in de jaren 70 enorm aan populariteit en populariteit gewonnen. De babyboomers (18- 44 jaar) bezitten meer dan powderences aan nylonkousen. In het tijdperk van de nerds en de bros gaven beide geslachten de voorkeur aan de conventionele jarretelkousen. Zelfs de punksters gaven de voorkeur aan katoenen kniekousen. Maar van 1966 tot 1975 veranderde de voorkeur van de Amerikaanse vrouwen radicaal. Haarkits werden geïntroduceerd; mensen probeerden zowel voor designer ( Sexy Benen) als voor gewone ( Zoals de niet-designer) reden. Sjaals, jockstraps, control top bh’s (dragen) en slips (stoffen) hielden vrouwen stevig in het gareel. Panty’s ( sheerkiller tights ) werden geïntroduceerd in 1971 en nylon kousen werden gedragen onder jurken in 1977.

Sexy linnen panty’s kwamen in 1995 in zwang; zij hebben een naad van netstof en een voering van doorschijnend netstof, waardoor zij in wit of beige nauwelijks te onderscheiden zijn. In oktober 2006 hebben supersexy visnetpanty’s de markt voor modieuze panty’s op de een of andere manier opnieuw gestimuleerd. Verder in de tijd verschenen er in 1997 panty’s in sheer nude, die eerder actief deelnamen dan als accessoire dienden. In 2007 verschenen de panty’s in een verborgen ondergoedmode. Het jaar 2008, onbetwistbaar, is een andere. In bovengenoemd jaar werden de panty’s met extreme bodemloze ritssluiting van zijde een coating op de ergste nachtmerrie van elke aanstaande moeder; ze waren zo klein dat er vaak een paar vingers nodig zijn om alles te passen.

Bijna alle populaire materialen zijn verwerkt in panty’s. Rubber, denim, leer, katoen, kant, men kan stellen dat alle voornoemde materialen in panty’s zijn verwerkt. Visnet, bijvoorbeeld, werd in Schotland niet alleen gebruikt als extra bron van warmte, maar verscheen ook in lingeriewinkels in Londen. Leer, doorschijnend nylon en microvezels (het materiaal dat wordt gebruikt in avant-gardekleding) – zijn slechts enkele andere materialen die werden gebruikt om panty’s in visnetstijl te vervaardigen.

De met de hand beschilderde zijden panty’s, die met de grootste zorg zijn vervaardigd door topschoenmakers, worden door velen beschouwd als kunstwerken. Er zijn er die er alles voor over hebben om er een te bemachtigen. Maar, laten we eerlijk zijn, dat gaat niet gebeuren. De meeste vrouwen houden van zijden panty’s, gewoon omdat zijde zo zacht en kraaknet aanvoelt. Vergeleken met katoen, voelt zijde kriebelig aan als het te veel wordt uitgerekt. Toch wordt de obsessie voor het dragen van panty’s er blijkbaar niet kouder op. De markt als geheel wordt nu al geschat op zo’n 4,5 miljard dollar, en dat is optimistisch van de fabrikanten. Aan de hogere kant betekent dit dat als iedere vrouw een panty zou dragen, de markt daarvoor groter zou zijn dan de markt voor de missy little Supreme van een man waarom?

Met andere woorden, als vrouwen geen panty’s gingen dragen, zouden zij deze niet kunnen verkopen als “Tom’s modieuze wollen panty”. In het Verenigd Koninkrijk was een van de eerste dingen die de verkopers deden, het laten maken van hun eigen merk, dat in de winkelstraat als “skivver” te koop was. Vandaag de dag zijn ze opmerkelijk genoeg overgegaan op het maken ervan in hun eigen huis. Door de wonderen van het Internet kunnen de verkopers, omdat zij niet over een behoorlijk pand behoeven te beschikken, hun zijden kousen te koop aanbieden vanuit het comfort van hun eigen huis. In een tijd waarin de mensen eraan gewend raken dat zij alleen nog maar online de beste kwaliteit kunnen vinden, zijn er veel gelegenheden waarbij zij zichzelf zullen willen trakteren.

De rage voor merkartikelen lijkt de rage te volgen voor de herkomst van de artikelen zelf. Mensen die van het gevoel van leer houden, bijvoorbeeld, zullen altijd dat echte artikel willen voelen. Het doorleefde gevoel van zijde, zelfs met het gebruik van synthetische vezels, kan voor sommigen aangenaam zijn.