fashion

De voordelen van een edelstenen armband

Armband edelsteen

 

 

 

Men gelooft dat edelstenen veel goeds kunnen doen, de gezondheid bevorderen en stress verlagen.

De Sun Stone armband helpt om de teint en huidskleur in evenwicht te brengen en te verbeteren. Het Cairnsinger merk ontstekingssysteem maakt gebruik van loden schorten, of kleine kralen, gevat in espressokleurig glas, om te helpen het licht te verdelen in het vuur van de parel. Loodschorten worden al honderden jaren gebruikt in juwelen en hebben een lange geschiedenis als gezondheidsbevordering.

De schoonheid van een armband van zonnesteen is dat hij sterk is, maar toch doorschijnend. Van binnen lijkt hij ondoorzichtig, en als de kleur in de loop van de dag verandert, onthult hij zijn ware kleuren. De kleur van het lood geeft de indruk van hoogte en kracht.

De therapeutische waarde van een zonnesteen armband is dat het uw huid laat ademen – letterlijk. Door te bewegen en rechtop in bed te blijven liggen, zal uw huid op een natuurlijke manier gifstoffen afvoeren, waardoor ze koel en kalm aanvoelt. Op zijn beurt zal uw huid meer bereid zijn om verder te ontspannen, waardoor uw gevoel van welzijn herstelt.

De therapeutische waarde van een zonnesteen armband is een extra stimulans voor gekleurde stenen en sieraden. Gekleurde stenen verhogen het bio-elektrische veld van het lichaam, waardoor het voor de persoon die de stenen draagt gemakkelijker wordt om gifstoffen op een gezonde manier aan te trekken. De stenen zijn ook kalmerend voor de huid en een geweldige manier om prikkelbare huidaandoeningen zoals jeukende hoofdhuid, acne littekens en rosacea te verlichten. Rosacea lijders vaak conditioneren om de irritatie en ontsteking te verlichten.

De therapeutische waarde van de rode kleur van deze stenen is dat de bloedvaten in de huid goed functioneren. De bloedvaten in de huid zijn zo noodzakelijk om voedingsstoffen uit de buitenwereld in het lichaam toe te laten. De verhoogde bloedstroom wordt bereikt door de stroom van rode bloedcellen die zuurstof vervoeren en evenwicht geven aan het elektrische systeem van het lichaam.

De rode kleur van de stenen zorgt er ook voor dat het looiproces sneller verloopt. De meeste chemische bestanddelen komen via het looiproces in de huid terecht.

Er zijn veel manieren om de verschillende kleuren te identificeren – de beste manier om dit te leren is met uw arts te praten als u niet zeker bent. Gekleurde stenen zijn een geweldige manier om de belangstelling en nieuwsgierigheid van uw kinderen te stimuleren. U moet de kleuren van de stenen met hen bespreken, zodat ze kunnen worden geïdentificeerd. U kunt veel plezier beleven aan het leren van hun namen en een gevoel van nieuwsgierigheid over hen ontwikkelen.

Thuis kunt u ook verschillende gekleurde stenen virtueel op uw tafel laten groeien met behulp van een scherm, een vaas of geabsorbeerde inkt.

Het kost maar een beetje moeite om de namen van de verschillende kleuren te leren. De beste manier om het te leren is een stuk papier te bekijken en de naam van de kleur erop te schrijven. Kijk vervolgens naar een foto van de steen en leer de naam van de natuurkundige beschrijving.

Door kleuren letterlijk te nemen, kunt u de belangstelling voor groenten en fruit bij uw kind stimuleren. Het is een eenvoudige kwestie om de kleuren in hun hoofd te krijgen en ze uit hun hoofd te halen. Het uitdrukken van kleuren in kinderboeken is een manier om hun belangstelling te ontwikkelen.

lees meer:

viking sieraden

 Boho armbandjes