fashion

De Perfecte Kapsalon

Dameskapper Eindhoven

 

 

 

De grote dag komt eraan… Doe je haar en zorg ervoor dat het bij je stijl past! Hier ga je… Eindi is de perfecte salon voor u!

Als u nog nooit Eindi Hair Therapy in Eind Hoven heeft gedaan, dan mist u veel. Dit is de perfecte manier om je haar te behandelen en je haar gaat er fantastisch van aanvoelen. Ten eerste praat ik altijd met de klant over wat ze willen. Als dameskapper kan ik altijd een designer oplossing bieden, maar het is moeilijker om een kapsel te vinden dat bij je past. Tegen de tijd dat de klant komt, hebben wij (de kappers) al besloten wat het ‘juiste’ kapsel gaat worden. Het gaat allemaal om de communicatie en de samenwerking met de klant. Dan, ongeveer een week voor de grote dag, zal ik meestal uitzoeken wat de wensen van de klant zijn. Nu we weten wat de klant wil, kunnen we ervoor zorgen dat we het kapsel creëren dat de klant wil.

Heb je een kapsel voor je rug? Eindi heeft een aantal fantastische stylisten voor rugbehandelingen…zolang je haar voorbij de schouder is. Praat met je kapper over het plannen van een trainingsafspraak in de salon. Daarna is het aan jou om te beslissen welk plan van aanpak het beste zal werken. Gelukkig is er niet één pasklare oplossing; er zijn veel verschillende factoren die het stylen tot een zeer moeilijke taak kunnen maken.

Een van de meest uitdagende aspecten van haarstyling is het vasthouden van de hoogte in een gestylde stijl. Dit kan worden gedaan met behulp van spelden of banden. Speldjes worden soms met groot effect gebruikt, maar te veel hoogte kan je nutteloze opties en een zeer vlakke look opleveren.

Als vuistregel geldt dat u uw haar altijd van schouder tot schouder moet trainen. Dit betekent dat de onderkant van uw haar, die het broosst is, zorgvuldig moet worden getraind. Nauwkeurige training zal betere resultaten opleveren en een meer symmetrisch uiterlijk geven.

Voedsel kan helpen je haar voor te bereiden op de training. Er wordt gedacht dat proteïne en ijzer vrijkomen uit sommige vleessoorten wanneer ze tot een proteïnecomplex worden verwerkt, hoewel dit niet bewezen is. Eiwit activeert ook de pigmenten in je haar om een kleur te creëren die beter geschikt is om kleur door te laten dringen.

Zorg ervoor dat u uw haar goed wast en een proteïnebehandeling toepast voordat u uw knipbeurt geeft. Proteïne herstelt beschadigingen aan je haar die het gevolg zijn van chemische behandelingen of ongelukjes. Als je nog geen proteïne in je haar gebruikt, raad ik je ten zeerste aan om dat te doen. Je haar zal je er dankbaar voor zijn.

Afhankelijk van het type training waarvoor u kiest, kunt u een specifieke onderhoudsproduktie krijgen. Als u voor een onderhoudsproduct kiest, moet u dit minstens eenmaal per week gebruiken.

Het eindproduct wordt bepaald door uw vaardigheid in het aan de lucht drogen. Een goed luchtdroogresultaat gaat tot twee weken mee, afhankelijk van hoe actief je sport. Vanzelfsprekend verhoogt lichaamsbeweging je metabolisme, wat de levensduur van je haar natuurlijk ten goede komt.

Of u nu kiest voor laagjes, piekerige coupes of klassieke rechte coupes, als u het onderhoudsplan volgt, zou uw haar de tand des tijds moeten overleven.

lees meer: