fashion

De Franse bruiloft

Unieke trouwjurken

 

 

 

 

Ik maak op maat gemaakte trouwjurken.

Op maat gemaakt is speciaal gemaakt voor de unieke maten en voorkeuren van de klant. Maatwerk, of op maat gemaakt, verwijst naar het op maat gemaakte proces waarbij beha’s en andere kledingstukken individueel door de kleermaker worden gemaakt. De klant geeft de eerste maten op en laat de kleermaker vervolgens met haar samenwerken om een kledingstuk te creëren dat niet alleen individueel is maar ook geschikt is voor haar exacte maten. Maatwerk is elegant en laat een vrouw er prachtig uitzien en zich geweldig voelen. Met op maat gemaakte kledingstukken krijgt u een uitstekende pasvorm met een uitstekende kwaliteit. Het meesterlijke vakmanschap van het atelier in het maken van fijne zachte kleding met ingewikkelde ontwerpen, of het nu dames- of herenkleding is, wordt een verbluffende realiteit. Het atelier is de ideale keuze voor vrouwen die zich willen tooien met prachtige en elegante kleding, vooral voor diegenen die zeer nauwgezet zijn. In het atelier duurt het slechts enkele maanden om een op maat gemaakt kledingstuk te maken.

Ik heb een atelier op het land, een online winkel, en een couture collectie. Ik organiseer ook modeshows voor stylisten en het laatste voorbeeld van mijn naaiwerk is te zien in dit artikel.

Het doel van dit artikel is u belangrijke informatie te geven over de op maat gemaakte trouwjurken, couture en de technieken die gebruikt worden bij het maken van couture.

op maat gemaakte jurken zijn mooier

Als een vrouw haar na een lange anticipatie wil laten zien wat ze tijdens haar eerste gelegenheid heeft gezien, wat is dan een betere manier om dit te doen dan een mooie jurk over haar heen te draperen. Op maat gemaakte jurken worden gemaakt met veel precisie in details, afhankelijk van de wensen van de bruid. Als een bruid van plan is om een onvoorzieneoneymoon kitty party te houden, is de beste manier om de perfecte jurk voor de gelegenheid te maken, deze op maat te laten maken. De jurk kan worden getoond op een paspop en dit zal u een ruw idee geven van hoe het eruit zal zien. Door dit mannequinmodel als referentie te nemen, kunt u zien hoe deze jurk de draagster past, b.v. als de buste een hogere zoom nodig heeft, dat deze gewoon niet in verhouding is met de heupen, of als de heupen een fijnere en kleinere sluiting nodig hebben, dan zal deze niet passen. De draagster zal zich zeker goed voelen en er goed uitzien in een jurk die haar precies past.

Couture garandeert ook het comfort van de drager

een stevige, aangeboren, en tijdloze elegantie

Een couturejurk heeft zijn eigen type van elegantie. Ze is tijdloos en geeft de draagster een zekere uitstraling van helderheid. Dit in tegenstelling tot de hedendaagse kleding, die beperkend en bewust is – een belemmering voor een werkelijk stralend vrouwelijk uiterlijk. Bovendien, omdat couturiness diep geworteld is in het schone van de vrouwelijke vorm, verbood het bepaalde encourtesia van vrouwelijke ijdelheid of vrouwelijke overdaad. Zij verzette zich tegen de sociaal onderdrukte normen van die tijd en stelde vrouwen in staat hun eigen gevoel voor esthetiek te kiezen, vrij van de schoonheidsambities van de maatschappij.

De oplossing van Couture was het promoten van een moeiteloze, vrijgevochten, vrouwelijke esthetiek. Het bevorderde niet alleen individuele vrijheid, maar ook wetenschappelijke en maatschappelijke vooruitgang – een ideaal dat we vandaag de dag nog steeds proberen te koesteren.

Couture was een radicale vernieuwing en een revolutionaire breuk met het verleden. Dit is wat het gedurfd, gewaagd en onderscheidend maakte. Het was een hoogtepunt in kleding, stijl en mode. Onze ouders en grootouders voelden zich niet op hun gemak met “grainys”.

Wat is een G.?

Het Franse woord “Glamour” heeft uiteraard een veel engere betekenis dan “mode” in het Engels, maar het is niettemin dezelfde visie. Kleding werd ontworpen om het vrouwelijk figuur te accentueren, om de extravagante glorie ervan naar voren te brengen. De ontwerper was koning. Dit was een tijd van reformatie, waarin godsdienst, sociale status en politiek werden veranderd. Een groot modekunstenaar als Worth stond aan het roer van deze progressieve beweging.

Veel moderne romantici keken naar de contouren en silhouetten van de japonnen, en bootsten die na in stof en kleur. Jurken werden gekleed om comfortabel te zijn, terwijl ze toch het couturier randje hadden.

Kledingstukken stonden centraal in het ideaal. Een handgemaakt pak isoleert kwaliteit van binnenuit. Moderne technologie, centrale ruimteverlichting, geluidsweergave, en internet-gezelligheid waren allemaal factoren in de couture-ervaring.

Het Horologogram.

Hoewel gebiologeerd door de kunstwerken, wilden de jonge revolutionairen geen afbreuk doen aan de materialiteit van de voorwerpen die zij creëerden. Vaak zijn idealisme en materialisme met elkaar verbonden. Caroline behaagde dit genre met een mengeling van tegenstrijdige elementen verzacht door pure vrouwelijkheid. De figuur was een resultaat van slankheid, niet haalbaar in het echte leven. Hoewel ze werden gezien als kompels, creëerden ze een fantastische, maar levensechte verhouding.

lees meer: