fashion

Damesondergoed

Lingerie Schiedam

 

Damesondergoed is een kledingstuk met een enorme variëteit: van beha’s en slipjes tot g-strings en negligés, er zijn er in overvloed. Elk jaar komen er minstens vijftig nieuwe stijlen bij. Vrouwenondergoed is aantrekkelijk voor mannen, en heeft high fashion ontwerpen…gebreid, gehaakt, gebreid, sexy . . Vrouwenondergoed is ook sensueel comfortabel.

Ook voor vrouwen is er een ruime keuze aan stijlen ondergoed. Vrouwenondergoed kan ondersteunend of push-up zijn. Vrouwenondergoed kan bedekkend of onthullend zijn. Er zijn slips, beha’s, onderjurken, tanktops, hemdjes, gewone slips, slipjes, c-strings, strings, wat dan ook! Vrouwen over de hele wereld dragen lingerie. Er wordt gezegd dat de lingerie-industrie een van de meest succesvolle mode-industrieën ter wereld is. In de loop der jaren hebben mannen en vrouwen een enorme overgang doorgemaakt. Vroeger, in de jaren 40, dacht men dat ondergoed voor vrouwen voortkwam uit een praktische behoefte, namelijk om de geslachtsdelen te beschermen. Maar, toen de tijden veranderden, werden mannen en vrouwen de weg gewezen. En, wat een verschil maakte een paar decennia! Daar komt de onthullende outfit, en gaat de broek!

In sommige opzichten heeft lingerie al een hoogtepunt bereikt. Zeker, de lingerielook, met bijpassende shapewear, heeft veel klanten in het nauw gedreven, vooral mannen. & catwalk strutters showen hun spullen in strings en g-strings, maar laten we onszelf niet verslaven aan deze zigeunerkleding & accessoires. Het is de ultieme luxe item, de ultieme sexy fantasie. Een avontuur om zelf te kiezen, als je wilt. Maar, een kleinigheid: bega niet de onvergeeflijke zonde van het dragen van een bh-topje over een g-string, een zonde die meer te veroordelen is dan het stappen op gemarkeerde bloedvlekken. Als je per se g-string wilt, draag er dan een, maar combineer het met, bijvoorbeeld, een zacht, vloeiend hemdje, of een vloeiend, bustier stijl badpak. Laat de legitieme ruwe look niet door de mand vallen als een slechte satire: het is volkomen acceptabel om een string onder een pak te dragen, maar onder een laag uitgesneden topje, zelfs een schildpadhals, is het gewoon verkeerd. Als het op topjes aankomt, ga dan voor het niet geheel banale ¾ jasje, een hoger uitgesneden boyfriend, of een laag uitgesneden zijden blouse.

Dit is misschien het engste nummer van alle artikelen hier: wat te dragen naar een black tie, black tie event, of cine daillebration? Het zweet loopt je in de schoenen, en wie modieus wil zijn, gaat zijn boekje te buiten en overschrijdt de grens.

Haal diep adem. Je wilt er elegant uitzien, niet koraal. Heb je niets?

Je wilt er zowel evenwichtig als sexy uitzien, je wilt dat de focus ligt op je damesaccessoires zoals portefeuilles, kristallen armband, en sprankelende hobo tas, niet op je vetvlek

Je wilt er evenwichtig en ontspannen uitzien, voor de rol die je moet uitbeelden, niet “Die dame rook net naar augurken.”

Je wilt een zijden blouse met lovertjes of een lovertjeshemd dragen. Nogmaals, alles wat te kleurrijk of onbescheiden is. Alles wat je draagt dat je het gevoel geeft dat je niet de tijd neemt om je kleding eerlijk te kiezen. Alles waardoor je geen vrouwenmaakster wordt, maar een maker van vrouwenkleding voor mannen.

Wil je er chique en hot uitzien en het simpel houden?

Wil je er heet en sexy uitzien, maar het simpel houden?

Twee minuten op een wild spoor gaan is een kwestie van smaak.

Voor mij is het grote verschil tussen een maker van dameskleding voor mannen of een maker van uitsluitend dameskleding, dat het maken van sexy, afslankende, zeer flatterende kleding voor mannen door een willekeurig aantal bedrijven wordt gedaan.

Een maker van uitsluitend vrouwenkleding is zich bewust van de unieke behoeften van vrouwen, en gebruikt die kennis en vaardigheid om een collectie kleding te creëren die met een minimum aan mislukkingen elk figuur op instructieve wijze kan passen. Het grote voordeel dat de maker heeft, is een veel bredere markt.

U, samen met uw significante andere, willen kijken gewoon vrouwelijk, maar de kruiden toe te voegen aan je leven. U wilt dat kast moet alleen een sexy, verleidelijke assortiment van garderobe stukken bevatten.

Als dat bij u het geval is, kunt u er zeker van zijn dat de Grote Vier u zullen helpen de ware te vinden. Vroeger was je gewoon een van de vele miljoenen vrouwen op zoek naar de ware. Nu ben je zeker geen uitzondering.

Dit is een tijd van “booty” kopen, matchen, verkopen, verhuren, verkopen van dames stijlen die passen bij uw lengte en figuur.