fashion

dak Minerale Wol

wol

Dankzij zijn flexibiliteit is het de perfecte soort isolatie om in de mortel tussen uw dakpannen of open haard te laten aanbrengen en het is zeker goed om te voorkomen dat koude lucht door uw dak lekt.

Mortel Mineral Wol is een goedkoop en milieuvriendelijk alternatief

Met zo veel opties voor isolatie beschikbaar, kunt u beknibbelen op de duurdere opties voor uw dak en wie kan het u kwalijk nemen? U zou geen stookolie meer betalen, toch? U hoeft dus niet meer uw zuurverdiende geld te verspillen aan de aankoop van een product dat niet zo goed presteert als men denkt.

Mortel Mineral Wol is niet schadelijk voor de aarde zoals gewone Isolatie wol 

Net als gewone isolatie is minerale wol milieuvriendelijk en ziet het er ook nog eens goed uit. Het kan zelfs worden gemaakt van 100% gerecycled papier (en sommige bedrijven maken zelfs producten van gerecycled papier!) en zal niet groeien zoals organisch masoniet of kurk dat doet, omdat de isolatie snel wordt afgebroken door het weer wanneer het is geïnstalleerd.

Hoe meer u weet over de isolatieproducten die voor u beschikbaar zijn, hoe groter de kans dat u de mogelijkheden voor uw huis of gebouw onderzoekt en ze gebruikt, in plaats van ze aan anderen door te geven. We proberen allemaal om onze uitgaven te verlagen, maar een paar nietjes het juiste product zal, u zou kunnen worden verrast om te vinden ze zijn eigenlijk goedkoop om te draaien.

Vochtbestendig is beschikbaar in harde en zachte vulmaten

Alle producten zijn beoordeeld op slagvastheid en dit kan in uw voordeel werken als u in een ruwer klimaat woont waar u veel in de buurt van bomen bent. Aan de andere kant zou u niet in een gebied willen wonen waar u regelmatig over uw dak moet lopen.

Als u uw isolatie gaat aanbrengen op plaatsen in uw huis waar veel blootstelling is, wilt u een isolatie die flexibel is en die goed koude luchtlekkage kan tegenhouden. Bij een standaard installatie wilt u echter de ENERGY STAR-kwalificaties.

De harde vulling is tot 350Kidles ideaal voor dekens

Tot voor kort was cellulose-isolatie de enige van de verschillende soorten isolatie die in het Verenigd Koninkrijk verkrijgbaar waren, maar de laatste tijd is er aanzienlijke vooruitgang geboekt. U zult merken dat de minerale wolisolatie zo klein is als 350 x 350 x 90 mm (18 x 18 x 16 inch) en ideaal is voor dekens. Dit betekent dat de dekens die u kunt krijgen voor de isolatie van uw slaapkamer ook ideaal zijn. Het enige wat u nodig heeft is een goede elektrische kachel en het zal de kamer warm houden.

Zet de thermostaat hoger en lager

Waarom betalen om een kamer te verwarmen die je niet gebruikt? Als u de thermostaat hoger zet, zult u merken dat de kamer snel opwarmt, gedurende de dag natuurlijk warm is en zelfs rond nul op de vorst vloot Dankzij de nieuwste isolatietechnologieën is er nu een geweldig product genaamd Thermo Pcedal wereldwijd op de markt, wat betekent dat er een isolatieproduct is dat op maat gemaakt en ingesteld kan worden op basis van uw verwarmingsomstandigheden, u hebt nu meer controle, en als u thuis bent, spaart u het milieu terwijl u de plek waar u woont comfortabel houdt.