Blogging

Beauty and Fashion

Producten als makeupGrease Make-up en Creamy Make-up vanisse.com [http://www.buy-mec.com/product.php?from=fashionentimes&to=make BJ] hebben begin eenentwintigste eeuw een cultus van schoonheid gemaakt. Make-up, schoonheid en mode gaan snel vooruit, dus waarom is traditionele schoonheid zo'n luxe in onze generatie? Schoonheid gaat niet alleen over je gezicht, het omvat ook je lichaam van je haar tot je tenen.

"Een vrouw heeft de mooiste en meest veelzijdige huid ter wereld."-Breuerholt

Of je nu 16 of 70 bent, met een onvaste huid of met een gladde huid, keer terug naar de oude wortels van de oude Grieken en Egyptenaren en neem van daaruit je uniciteit. Door één te zijn met jezelf val je op in de massa. Mix en match je outfit met een gouden lepel roze lippenstift en een gouden lippenstift en zwarte vleugels, en je zult merken dat je je op een gebogen manier onderscheidt van de massa.

In de Griekse en Egyptische oudheid dienden vrouwen godinnen die verschillende onderscheidende kenmerken hadden. Zo stond de godin Aphrodite bekend om haar haar dat wit van kleur was en de vorm had van een slang in plaats van een geit of een kalf.Bezoek een willekeurige sportschool en je zult kleine uitzonderingen op deze regel vinden, meestal bij de rijpere dames.

De vierde rimpel, als je kunt aanschouwen, is dat wijlen Elizabeth Bear, de vrouw van wijlen Graaf Mountbatten van Burma Burberry en ook een persoon die zeker niet gewoon was dankzij haar forte in het modellenwerk, ooit op een crash dieet moest gaan nadat ze een aanval van voedselvergiftiging had gehad. Ze herstelde echter volledig en werd kort daarna voortdurend gezien met haar beroemde Burberry-ruitje.

"Logica: schoonheid wordt niet afgemeten aan haar innerlijke schoonheid, maar aan haar uiterlijke verhevenheid."- utilitaire chocolade, the-girl-next-door

Met een ongeëvenaarde schoonheid en een perfect gevoel voor mode zou Elizabeth Taylor onvermijdelijk met haar fanschare een van de meest herkenbare looks uit de Hollywoodgeschiedenis vormen. Haar films Wreplace de perfect ontworpen Mulberry geruite patroon sjaal in een essentieel tiener op de markt gebracht product voor de tieners en de jonge vrouwen in de familie. Kijk nu in de mode-industrie het jaar erna en je zult een verre schreeuw van jonge vrouwelijkheid, tieners en schoonheid schuren. Voor die vrouwen die moesten toekijken hoe Robber Andy gewoon door de stad rende en de ene fictieve indringer na de andere met een machinegeweer opjaagde onder het voorwendsel dat hij het eigenlijk op haar gemunt had (ja, ze dacht helemaal dat hij het op haar gemunt had en dat het allemaal haar schuld was), zou ze zijn als een van die romantische mariniersparaden in de stad – een gevaarlijke droom die door de fashionista van de eenentwintigste eeuw wordt veroorzaakt. Nu vrouwelijke hoofdrollen in films tegenwoordig regelmatig te zien zijn in romantische komedies of romantische drama's, zijn mode-imperia en hele industrieën dan gedoemd te mislukken? Zelfs als je besluit om zonnebrillen te dragen, zal iemand dan de modetrends volgen als hij of zij persoonlijk niet van de stijl houdt? Zal met de manier waarop het tegenwoordig in de modewereld gaat, iedereen gelijke kansen krijgen en zal het lelijke eendje voor de rechter staan als een ware schoonheid die niet simpelweg gevonden kan worden aan de hand van de spullen in hun kast?